امروز: پنجشنبه 9 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

مقاله درباره چگونگی رفتار سدهای مخزنی عظیم هنگام وقوع زلزله وخسارتهای ناشی از زلزله

مقاله درباره چگونگی رفتار سدهای مخزنی عظیم هنگام وقوع زلزله وخسارتهای ناشی از زلزله دسته: معماری
بازدید: 2 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 10 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 12

دانلود مقاله درباره چگونگی رفتار سدهای مخزنی عظیم هنگام وقوع زلزله و خشارت های ناشی از زلزله

قیمت فایل فقط 9,100 تومان

خرید

*مقاله درباره چگونگی رفتار سدهای مخزنی عظیم هنگام وقوع زلزله وخسارتهای ناشی از زلزله*

بنام خدا

چكیده:

این متن به بررسی مقاومت سدهای مخزنی بزرگ هنگام وقوع زلزله می پردازد . گر چه سدهای مخزنی بسیار قدیمی هستند ولی خسارتهای وارده مربوط به سالهای اخیر می باشد ما به بررسی رفتار سدهایی با ارتفاع 15 متر هنگام وقوع زلزله می پردازیم ، حقیقت این است كه سدهایی كه طبق طرح تكنولوژی جدید ساخته شده اند تنها خسارت بسیا ركمی د رژاپن دیده اند واین نشانگر این است كه در برابر زلزله مقاومند روشهای جدید ابداعی برای بررسی مقاومت در برابر زلزله بسیار سودمند می باشند ( مهندسی خاك )

1-  معرفی :

حدود صدهزار سدمخزنی در ژاپن وجود دارد . اكثر آنها طی زلزله های اخیر آسب دیده اند این متن رفتار سدهایی را كه حداقل 15 متر ارتفاع دارند توضیح می دهد سدهایی كه در سال 1872 و 438 سد مخزنی كه قبل از 1868 ساخته شده اند ( در دوران ادو )

سد سانوكی كه در سال 1952 ساخته شد یكی از سدهایی است كه با تكنولوژی جدید ساخته شده اند در ژاپن روشهای استاندارد طراحی سدهای از سال 1953 شروع شد . سدهای مخزنی كه حداقل 15 متر ارتفاع دارند از سال 1953 به بعد ساخته شدند و بعنوان سدهایی اطلاق می شوند كه دارای خصوصیات جدید تكنولوژی می باشند و آنهایی كه قبل از سال 1953 ساخته شده اند و احتمالا سدهای خاكی نامیده می شوند هر چند بعد از سال 1953 ودهه 70 نیز سدهایی ساخته شده اند كه بالای 15 متر ارتفاع دارند همچنین به این سدها نیز در این متن سد خاكی گفته می شود .

2-  رفتار سدهای مخزنی بزرگ در برابر زلزله

صدمات وارده به سدهایی كه قبل از سال 1953 ساخته  حداقل 15متر ارتفاع دارند در جدول شماره 1 نشان داده شده است كه جدول شماره 2خسارات وارده به سدهای مدرنی كه بعد از سال 1953 ساخته شده اند نشان می دهد این اطلاعات در موردزلزله هایی است كه در نزدیكی این سدها اتفاق افتاده است جداول نشان می دهند سدهایی كه به شدت مورد آسیب قرار گرفته اند اكثر از سدهای قدیمی بوده اند هر چند بعضی از سدهای جدید نیز از این قاعده مستثنی نیستند .

زلزله اكیتاكن نانتیبو ( 1970 و شدت 65) خساراتی به سد آی نونو كه در سال 1961 ساخته شده و 41 متر ارتفاع داشت وارد كرد لرزه نگاری كه در نزدیكی سد برای بررسی امواج زلزله كار گذاشته شده بود نتوانست امواج واقعی زلزله را ثبت كند در واقع امواجی كوتاهتر از شدت واقعی زلزله را ثبت كرد )

از اطلاعات بدست آمده در فاصله 15 كیلومتری مركز زلزله مشخص شد ، حداكثر شدت امواجی كه به دستگاه رسیده حدود 150 گال بوده است زلزله باعث شد تركهای بلندی به ضخامت 5تا 25 سانتیمتر وارتفاع 40 متر در بدنه سد بوجود آید . امواج زلزله نیهون كای چوبو كه درسد نامیوكا در 146 كیلومتری از مركز زلزله ثبت شده بود نشان داد كه حداكثر شدت زلزله 94 گال وعكس العمل شتاب در كناره سد 223 كال بوده وهمچنین آسیب دیدگی جزئی بوده است . 

قیمت فایل فقط 9,100 تومان

خرید

برچسب ها : چگونگی رفتار سدهای مخزنی عظیم هنگام وقوع زلزله , خسارتهای ناشی از زلزله , سدهای مخزنی عظیم , تاثیر زلزله بر سدهای مخزنی , خسارت ناشی از زلزله بر سدها , رفتار سدها در هنگام زلزله , موج حاصل از زلزله در سدها , تکنولوژی جدید سدها , مهندسی خاک , روش های استاندارد طراحی سد , سدهای خاکی , دانلود , دانلود مقاله , دانلود تحقیق , دانلود پایان نامه

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر